dimarts, 10 de juny del 2008

Recomanació musical: HOOK


Descobrir aquest grup va ser una agradable sorpresa pels meus sentits. La història va començar anant a veure els Crazy Evolution a Sant Cugat a una festa d'una escola d'arquitectura. Quan van acabar els crazys van "pujar" a l'escenari aquest grup, i a la primera nota del concert em van deixar atrapat.
Els Hook són un grup de Barcelona, amb components de diferents llocs, que fan hardcore melòdic, amb pinzellades més de punk melòdic. Tenen dos discos que no es troben gairebé enlloc que es titul·len "Compilated Feelings" el primer, amb més melodia, i "Hoax or hero", l'últim, amb un so molt més potent. Són un grup que s'ha anat fent el seu lloc ells, sense una discogràfica al darrere, i ha han anat de gira al Japó i han tocat amb grups com Sick of it all, Lagwagon o Strike Anywhere.
Escoltant-los hi poden apreciar influències de grups com Blink 182, Sick od it all, Lagwagon, Comeback Kid o Bad Religion.
Donen a la seva música un toc personal que no els fa sonar com un grup més dins un estil tan repetit com el hardcore, sinó que tenen la seva pròpia identitat.

Res més, us deixo amb l'enllaç de la sea web on hi trobareu moltes cançons dels dos discos per escolar: myspace.com/ilovehook

1 comentari:

Josep A. Vilalta ha dit...

Ep, Marc de Llobera!!

No sé si faré cas a les teves recomanacions musicals. El que si que faré és posar aquest bloc -que fins fa 5 minuts ignorava- a la llista d'enllaços recomanats del meu.

Ja estaré al tanto del que hi escrius.

Apa, salut!